Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

netron

Moderator
Yönetici
Moderator

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Widian London
Cok ovuluyordu dun istanbul parfum bulusmamizda deneme firsatim oldu.. detayli edemedim ama tuscan leatherin koselerinin alinmis hali gibiydi.. fikrimce satis fiyatinin yarisini hak etmedigini dusunuyorum

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Katana Hayal
Guzel amberli, vanilyali, amber bazli beyaz cicek kokusu.. guzel parfum ama basta 1 satte kadar küfümsü bir akor aliyordum alttan o bir tık beni rahatsiz etti ama sonrada cok guzel oldu.. yine de 50 ml lik olanlari fiyatini haketmiyorlar sanki.. bu da 50 ml lik seriden
Ama 30 ml lik olanlari cok iyi, cok basarili

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
Widian London
Cok ovuluyordu dun istanbul parfum bulusmamizda deneme firsatim oldu.. detayli edemedim ama tuscan leatherin koselerinin alinmis hali gibiydi.. fikrimce satis fiyatinin yarisini hak etmedigini dusunuyorum
Maison Crivelli cuir infrarouge bu klasmanda en iyi sanırım tr ye gelmesini 1000 gözle bekliyorum 😅🙏 hala gelmedi

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
@necfragrance sen denedin mi hocam cuir infrarouge u?
1 ml kadar, tam deneyimleyemedim. Londra dışında daha satışı yok parfümün ama performansına zaten Üst düzey %35 konsantrasyonlu, yayılım bu markada cok cok iyi 1,5 2m yi buluyor nerdeyse,koku kalitesi ve güzelliği için daha fazla deneyimlemek gerek Muhammed hocam 😊

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Amouage Interlude Woman

Woman olarak geçiyor ama bence oldukça maskülen. Çok değişik bir parfüm baskın bir nota veya koku hissetmiyorum karışık ama güzel elit kokuyor. Yanan bir sobanın üzerine koyulmuş bir ceviz ve onun dumansı kokusunu hissettirdi bana.

1000210760.jpg

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Regalien Marrakesh
Lddm ye benzetilse de ben kismen benzetiyorum klon diyebilecek kadar degil ama parfum cok guzel bir aromaya sahip ve kalite kokuyor.
Tabi bendeki eski siseydi, hediye etmeden son kez fislattim

Jari

Esans Keşfi
Des cendres

Bol naneli, acılığı alınmış galbanum ile hafif yanık odun-çam odaklı yapılmış 70lere selam çakan bol yeşil bir koku.

Devin, polo, yatagan tarzı kokuları sevenler bunu mutlaka sevecektir.

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Tiziana Terenzi Orza

İstanbul'da güneşli havayı görünce denemek istedim.
Açılışı gerçekten çok güzel bir meyve bombasıyla açılıyor. Mor erik ve yeşil elma notalarını çok güzel şekilde alabildim.
Kurudukca çiçek kokularıyla beraber feminen bir yapıya bürünmeye başlıyor karamel ve vanilya ile.
Fp ürünü mü kişiye göre değişir ama bence değil.

1000211378.jpg

guerlainlover

Parfüm İzleyicisi
Dior Homme Parfum 2025
Gömenler bence benim gibi DHP'yi çok sevenler fakat bence bu olmuş. Ferah odunsularla birlikte gelen makyaj efekti azaltılmış irisin eşlik ettiği yeni flanker. Şahsen DHP hastası olarak ve elimde 150 mL eski DHP sahibi birisi olarak bir daha yeni şişe alırsam yenisini alacağım. Bence DHP'nin az kullanılabilir yanını farklı bir yöne evriltmişler, daha yayılan daha genel beğeniye uygun bir Dior Homme Intense gibi. Dior Homme 2020 EDT nasıl gömülmüş ama bence ofis için en iyi designerken, bunu da insanlar gömecek ama iris kullanımının en iyi olduğu parfümlerden olacak. Biraz Code benzerliğine katılıyorum fakat Code'da çok iyi bir ofis parfümü, Dior Homme Parfum de o tarz ilerlemesi doğal. Sonuçta eski niş kalitesi var mı? Asla. Güzel mi? Bence epey güzel olmuş.

hotu

Esans Keşfi
Anfasic Shay Oud.. Bol tutsülü,bal ve recinelerle tatlandırılmış kaliteli ud.Dogal,rafine, pürüzsüz, 9/10 luk 💕

Jari

Esans Keşfi
Myths man

2 sene önce çok küllü gelirdi özellikle açılışı. Şimdilerde kül arkada pudralı hafif tatlı çiçekler, dumanlı vetiver ve deri karşılıyor beni.