Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
amouage-reflection-man.jpg

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
basso.jpg

asaid

Olfaktör Kâşifi
Satış Onaylı
Bleu de Chanel EdT: hafif ekşi narenciyelere eşlik eden bol beyaz miskli bir sedir/vetiver. eski-yeni arasında hoş bir tarzı var. bir takım sentetikleri olmasa ve otsu arka plan iki üç kat belirginleşmiş haline 80 ler arasında rastlasam şaşırmam.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Amouage Lineage.. zencefil ve biberle harika bir acilisi var.. sonrasinda mur, olibanum uzerine daha amber kisma kayiyor.. ama biber ve zencefilden gelen tazeligi sonuna kadar aliyorum.. kis icin cok ideal bir secim.. kaliciligi cok iyi.. yayilimi da tatmin edici..özgün bir çalisma.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Pineward Fanghorn II
Topraksi, yesil, çam akorlari iceren, yosun ve reçinenin de oldugu üst kalite bir çalışma..
Genel begeniden uzak ama harman ve icerik olarak cok basarili bir calisma
Siseli alacaklarim arasina girdi

kadir.tbk

Koku Meraklısı
asaid yukarıda bahsetmiş, uzunca zamandır Mono Vetiver i hep merak ettim,sonunda bi dekantını Muhammed kardeşim saolsun vermişti bitirdim.Ama beklentimi bukadar yüksek tutup ters köşe olduğum ender bikaç parfümden biri oldu.Hernekadar vetiver temasını baştan sona işlesede eleminin verdiği afdileyerek sidiksi asidite hoşuma gitmedi,biraz irrite olmuş ve bişey eksik kalmış parfümde,öyle hissettim.Yani kısaca keyif veren bi koku olmadı benim için.Birazda Belami Vetivere benzettim ama Belami Vetiver çok daha usta işi diyebilirim Monoya bakarak.

asaid

Olfaktör Kâşifi
Satış Onaylı
asaid yukarıda bahsetmiş, uzunca zamandır Mono Vetiver i hep merak ettim,sonunda bi dekantını Muhammed kardeşim saolsun vermişti bitirdim.Ama beklentimi bukadar yüksek tutup ters köşe olduğum ender bikaç parfümden biri oldu.Hernekadar vetiver temasını baştan sona işlesede eleminin verdiği afdileyerek sidiksi asidite hoşuma gitmedi,biraz irrite olmuş ve bişey eksik kalmış parfümde,öyle hissettim.Yani kısaca keyif veren bi koku olmadı benim için.Birazda Belami Vetivere benzettim ama Belami Vetiver çok daha usta işi diyebilirim Monoya bakarak.
ilginç bir kirliliği var bence de herkes sevmez. bir @cantona8 ile bir iki kişi kaldık sanırım seven, o da kirlilik algılamadığı için seviyor sanırım 😁

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
932874932875.jpg

Kangal58

Olfaktör Kâşifi
Versace - eros flame

Mevsim geçişlerinde aşırı keyifli oluyor bu parfüm.
Karabiber, gerçekçi bir portakal,vanilya hepsi birleşince kimsenin kötü diyemeyeceği bir parfüm oluyor

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Memo Oriental Leather.. ismi gibi oriental bir deri parfumu olarak degelendirilebilir.. deriyi hafif modda sevenlere tavsiye ederim.. parfum Nicolai Patchouli intense i andiriyor.. onun daha yumusatilmis koseleri alinmis ve kararinda sert olmayan bir deri eklenmis.. ozellikle hissettigim notalar cok guzel bir sardunya, patchouli, lavanta, benzoin, deri ve notalarda goremesem de kakule.. bir de cok hosuma giden bir dumansiligi mevcut..kalicilik ve yayilim da gayet iyi..

cantona8

Parfüm İzleyicisi
Lorenzo Pazzaglia Speechless

Valla bence Summer Hammer ile neredeyse aynı tema, aynı tasarım... Bence net bir feminen. Summer Hammer ile ayrılan yönleri var tabiki. En çarpıcıfark çok şekerli gelmesi. Uzaktan karamel gibi kokuyor diyen de oldu, bu ne böyle karışık tropik meyveli kek gibi diyen de oldu. Sanırım şekerlilikböyle hissettirdi. Kolumdan yayılımı çok iyiydi ama kokuyu beğenmedim. Kalite üst düzey, yapaylık yok. Summer Hammer çok daha net bi parfüm.

5/10

cantona8

Parfüm İzleyicisi
Lorenzo Pazzaglia Sun-Gria

Markanın, denediğim ve bence parasını hak etmeyen ilk parfümü bu. Doğallıktan ve kaliteden de yırtamadı. Meyveli, şekerli, hafif gourmand tarafa yan pas veren, performans konusunda sürekli kaleciye oynayan, koku güzelliği, tasarımı anlamında ise acil transfer bekleyen, sezon öncesi kampını kaçırmış, kadroyu oturtamamış bir takım gibi.

4/10