Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Patchoulinin özel calismalarindan Lidgeyi ozlemisiz;

Ekli dosyalar

• IMG_1992.jpeg
    IMG_1992.jpeg
    1.6 MB · Görüntüleme: 43

Jari

Esans Keşfi
Hayat boyu asla vazgeçmem dediğim 10 parfüm içindedir kendisi...Benim kara meleğim🤗
Kara melek yakıştırması yerinde ve güzel 👌
Ben de şekerli-şuruplu olmadığı sürece floral kokulardan çekinmem. Bu koku tütsü, bol karanfil ve hafif yağlı biraz vintage havası olan tabanından dolayı unisex çizgiye kaymış. E daha ne olsun 😄

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
Bu markanın seçeneklerini bir dekant satış sitesinde gördüm fakat çalışmalar hakkında Basenotes üzerinde çok kısıtlı bilgilere ulaştım. Bu ve denediyseniz diğerleri üzerine yorum rica edebilir miyim?
Evet hocam merhaba, sitesinde ve instagram sayfasında detaylar mevcut notalar hakkında bilgiler veriyor daha fazla bilgi yok ne yazık ki marka fransız,kuwait işbirliği ile oluşturulmuş bir marka baktığım kadarıyla elime bütün sample lari gelecek baya özgün bir marka en azından bir cok markanın kült kokusunu kopyalamamişlar şimdiye kadar ki denediklerimden london lavanta narenciyeli laktik incir ile açılış yapıp ortalarda beyaz ud,safran,Tütün ve sıcak aromatik akorlarla az tatlanir. Temelde ise paçuli,misk,Sandal Ağacı ve Vanilya ile kapanır. Edp formunda olup laktik ağırlıklı bir koku hocam :) ilk kez denediğim için performansı günü çıkardı ama daha detaylı incelemem gerek

Makedon

Esans Keşfi
Evet hocam merhaba, sitesinde ve instagram sayfasında detaylar mevcut notalar hakkında bilgiler veriyor daha fazla bilgi yok ne yazık ki marka fransız,kuwait işbirliği ile oluşturulmuş bir marka baktığım kadarıyla elime bütün sample lari gelecek baya özgün bir marka en azından bir cok markanın kült kokusunu kopyalamamişlar şimdiye kadar ki denediklerimden london lavanta narenciyeli laktik incir ile açılış yapıp ortalarda beyaz ud,safran,Tütün ve sıcak aromatik akorlarla az tatlanir. Temelde ise paçuli,misk,Sandal Ağacı ve Vanilya ile kapanır. Edp formunda olup laktik ağırlıklı bir koku hocam :) ilk kez denediğim için performansı günü çıkardı ama daha detaylı incelemem gerek
Teşekkür ederim cevabın için :)

Jari

Esans Keşfi
Salome

Animalik floral kokuları sevsem de bununla anlaşamadım. Animalik misk var, çiçekler var, kimyon var, hafiften dumansı ve bol yağlı hissiyat var. Hepsini sevsem de bu kokuda bir araya gelişlerini sevemedim. Yaşlı kadın kokusu diye tabir edilen kokuların hiçbiri bana öyle gelmedi ama bu yaşlı bile değil mezardaki bir kadının kokusu olabilir anca. Ayrıca şöyle özgün böyle özgün deniliyor ama bence hiç özgün bir koku değil. Bu alanda hala favorim paco rabanne la nuit. Misk kullanımı olsun, çiçek olsun ders niteliğinde. Üzerindeki hafif tatlı meyve aroması da extra güzel bir hava katıyor.
Ek olarak teatro alla scala, diva, scherrer 2 de bu familyadan güzel kokular.

Uzun lafın kısası macera aramaya gerek yok hele böyle bir kokuya öyle bir fiyatı vermeye hiç gerek yok. Birkaç ay önce diva edp satmıştım 600tl gibi bir rakama.

Waterproof

Parfüm İzleyicisi
Baharatlı, gardenyalı, şakayıklı ama en çok hindistancevizli. Fakat içindeki hindistan cevizi güneş kremlerini andıran tropik bir havada değil, daha karanlık bir havada. Biraz olgun bir parfüm ve kesinlikle özgün buluyorum.
Screenshot_20250212-100804_Chrome.jpg

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Ormonde Jayne Ambre Royal
Ormonde markasinin calismalarini begenenlere tavsiye ederim. İlginc bir ambroxan-amber yorumu bana biraz da boyle mor bir ciceksi hava geliyor.

Moderatör tarafında düzenlendi: