Tam da radarimda olan bir koku Çin udu ile ,bu markaya aşina olarak doğal misk çoğu malzemeleri doğal kullanmaya çalışıyorlar diye biliyorum , kokunun tarifini alabilirsek bide ,Çin udu nası denediniz mi acaba
Bende Ottoman Empire IV ve Siberian Musk III var. Russian Oud II'yi denemistim. Bu aralar arayistayim, bir iki tane buldum ama alsam mi almasam mi bilemedim. Denedigimde begenmistim ama fiyat konusunda kararsizim.
Chinese Oud ile Walimah II'yi deneme sansim olmadi.
SM3 icin: Acilisi fresh ve guclu bi sekilde basliyor. Animalik, yesil ve fresh bir koku genel olarak. Derinden deer musk, amber ve oud da geliyor. Dikkatli koklayinca her notayi secebiliyorsunuz aslinda. Evet natural maddeler kullaniliyor. Hafif bi Ottoman Empire IV ile benzerligi var ama o markanin DNAsi desek daha dogru olur.
@berkantcelik 'e de denetmistim. Kendisi de yorum ekleyebilir isterse.
Ek olarak, parfum asiri guclu. 1-2 neyse ama 3 fis ile etrafinizdakileri ve kendinizi oldukca rahatsiz edebilirsiniz. Maksimum 2 fis yeterli derim ben. Kaliciligi ve yayilimi cok iyi ve olarak asiri yogun bi koku. Ottoman Empire IV da oyle zaten ama bu bi tik daha guclu diyebilirim.